Bezoekers

Parkeeradvies
Op zondag 12 maart 2023 is naar schatting vanaf 10.30 uur het centrum van Oss afgesloten. Dan gaan de vele praalwagens die deelnemen aan de Osse Halfvastenoptocht zich opstellen op de Raadhuislaan. Gelukkig beschikt Oss over ruime parkeermogelijkheden.
  • Het parkeerterrein aan sportpark de Rusheuvel, aan de Rusheuvelstraat, ligt op loopafstand van het centrum en biedt 1000 gratis parkeerplaatsen.
  • Bij hockeyclub MHC Oss aan de Macharenseweg is ook voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren.
  • In Parkeergarage BergOss aan de Goudmijnstraat kunt u voor slechts 2,00 euro de hele dag uw auto kwijt. Maar let op i.v.m. de optocht is deze van ca. 10.30 uur tot 16.00 uur niet bereikbaar.
  • Ook bij het NS station zijn tegen betaling ruime parkeermogelijkheden.
De verkeersbegeleiders van de Osse Halfvastenoptocht geven u graag advies over de dichtstbijzijnde parkeerplaats.

Trein, taxi en bus zo gek nog niet
Zowel vanuit ’s-Hertogenbosch als vanuit Nijmegen zijn elk half uur treinverbindingen van en naar het station Oss. Het station ligt op 500 meter afstand van de optocht route, dus u staat in no-time midden in het feestgedruis. Bovendien zijn er vanuit de Osse buitenwijken en omliggende dorpen prima busverbindingen naar het Osse centrum. Ook Taxi Vervoerservice van Driel staat voor u klaar om u van A naar B te brengen. Zij zijn bereikbaar op 0412-676900. Neem de trein, taxi of de bus, lekker relaxt en geen gedoe met parkeren!

Slaapgelegenheden nacht van het Osse Halfvasten
Voor de deelnemers aan de Osse Halfvasten optocht bieden de diverse Osse hotels voldoende mogelijkheden om te overnachten, zoals:
  • Naaldhof Best Western hotel, Docfalaan 22, 0412-622129
  • Fletcher Hotel Oss, Nelson Mandelaboulevard 22, 0412-870040
Ook bezoekers van de Osse Halfvastenfeesten raden we aan tijdig een slaapplaats te reserveren, tenzij u beschikt over een sympathieke BOB die zorgt voor een veilige thuisreis!